Audria

Naief maar rechtvaardig

Description:
Bio:

Geschiedenis

Deze sectie beschrijft Audria’s leven voordat ze op 2 Ohia 1279 aankwam in Zenobia. Haar doel was om met Codar Fossen en Voron Runradal het Feest der Vruchtbaarheid van 4 Ohia te vieren en nieuwe avonturen te ontdekken.

Na het feest redde ze op 7 Ohia met hulp van Guolong Wei en Yannic Corbin twee Halfling meisjes die dreigden prooi te vallen aan twee hongerige Hippogriffs. Dit was het begin van Sessie 1 Nieuwe Helden en Audria’s introductie in de Geboorte van Arth campagne.

Jeugd

Audria komt uit midden oost Sophora, waar ze opgegroeid is met haar ouders, broers en zussen, dorpsgenoten, Gnomen en Boselven. Ze zingt graag en eigenlijk altijd, dit heeft ze van de Boselven overgenomen waar ze mee opgegroeid is. Ze heeft altijd heel veel met de natuur gehad, uiteraard, maar het meeste met dieren. Haar ouders hebben een boerderij achtig onderkomen waar iedereen welkom is en creativiteit aangemoedigd wordt. Het was een fijne thuishaven voor Audria, waar ze altijd weer naar terug kan keren. Doordat hier altijd veel verschillende wezens bij elkaar te vinden zijn geweest heeft ze ontzettend veel kennis van ideeën en achtergronden van andere wezens. Daarbij is ze erg sociaal en dat maakt haar uniek en des te sterker. Ze weet veel over de sterktes en zwaktes van andere wezens.

Op Pad

Met die veilige haven in haar achterhoofd heeft ze altijd veel excursies gemaakt op zoek naar nieuwe dingen, uitdagingen. Dit zorgt ervoor dat zij altijd veel belangrijke informatie mee terug nam naar huis. In één van haar laatste grote reizen heeft ze geleerd om te vechten bij een grote groep Paladins die bekend staan als de Hamers van Sophora. Waar ze een belangrijke band opbouwde met een lichthartige Gnoom genaamd Gamil Egge. Gamil en Audria hadden veel steun aan elkaar tijdens de ontberingen van de training met de Hamers van Sophora. Gamil komt ook terug in Audria’s nachtmerrie in Sessie 2 Audria’s Droom.

De Roeping

Audria heeft gezien en gehoord dat het niet goed gaat met Giwa en dat gaat haar aan het hart. Ze is nu op een missie om het verval van Giwa te voorkomen en is er ook van overtuigd dat zij hieraan kan bijdragen. Vechten voor een gezond Giwa waar iedereen gezond en in harmonie met de natuur kan leven. Soms is Audria wat naïef, maar dat zorgt er juist voor dat ze in situaties terecht komt waar anderen misschien nooit zouden komen, wat haar kansen oplevert. Het maakt niet uit wat ze tegenkomt, ze deinst nergens voor terug!

Ze voelt zich geroepen om de grootste stad van Giwa, Zenobia, te ontdekken. Al weet ze ook nog niet wat haar trip naar Zenobia haar nu precies moet gaan opleveren. Als ze maar kan bijdragen aan het helpen van Giwa. Audria maakt vrienden waar ze komt, maar heeft ook geleerd dat ze niet zomaar iedereen kan vertrouwen en is daarom in eerste instantie wat terughoudend.

Audria

Geboorte van Arth GoldenEye GoldenEye