Eduardo Egil

Toegewijd aan de Citadel der Dromen

Description:
Bio:

Eduardo in het kort

Eduardo Egil is een 66 jarige mensenman. Hij is opgegroeid in Zenobia als kind van een bakker. Op jonge leeftijd werd hij getergd door nachtmerries. Hierdoor sliep hij weinig en slecht. Na een voorspellende droom over de moord op Eric Roux, bekeerde hij zich tot het Hypnoisme. Hij heeft van de studie en beoefening van deze religie zijn levenswerk gemaakt. Hij is dan ook een trotse en trouwe broeder van de Citadel der Dromen in Zenobia, waar hij in 1265 werd aangesteld.

Relatie met PC’s

Deze sectie beschrijft welke rol Eduardo Egil in het verhaal van Audria, Guolong Wei, Yannic Corbin en in mindere mate ook dat van Alfredo Allenbach heeft gespeeld. Eduardo kwam voor het eerst voor in Sessie 1 Nieuwe Helden van de campagne de Geboorte van Arth.

Eduardo als opdrachtgever

Eduardo benaderde Audria, Guolong en Yannic nadat ze een aanval van twee Hippogriffs afweerden. Eduardo bleek op zoek te zijn naar hulp in de zoektocht naar Lucia Clemente, de bibliothecaresse in de bibliotheek van de Citadel der Dromen. Eduardo maakte zich grote zorgen om de verdwijning van zijn collega en vriendin, aangezien ze eerder al 4 jaar lang verdwenen was.

Eduardo’s hulp

Eduardo is op verschillende manieren behulpzaam geweest tegenover Audria, Guolong, Yannic en in mindere mate ook tegenover Alfredo. Zo heeft hij leden van de groep meermaals genezen. Hij heeft de groep voorzien van een betaalde opdracht en heeft de betaling volbracht. Na Audria’s Droom heeft hij geholpen bij de integratie van deze droom. Ook heeft hij Audria voorzien van een dosis droomkruiden. Deze kruiden kunnen haar helpen lucide te dromen. Eduardo heeft ook Alfredo weer bij kennis gekregen en heeft een gesprek met Thuron Trevino geregeld.

Eduardo Egil

Geboorte van Arth GoldenEye GoldenEye