Enzo Navarra

Ontmoet in de Rat, dood gevonden op de mat

Description:

Sterfdatum: 11 Ohia 1279
Doodsoorzaak: Onthoofd door Squa Cultleden.

Bio:

Enzo Navarra

Enzo was een onzekere jongenman uit Zenobia die altijd op zoek leek te zijn naar bevestiging. Hij wilde graag ergens bij horen. Zijn oog was gevallen op de Squa Cult. Hij werd door Milos Morgado gebruikt om het vuile werk op te knappen. Enzo deed alles voor Milos omdat Milos hem toegang tot de Squa Cult beloofde.

Een van de taken die Milos opdroeg aan Enzo was het organiseren van een aanslag op Audria, Guolong en Yannic terwijl ze op zoek waren naar Lucia Clemente. Hiervoor schakelde Enzo de hulp van de Groene Mamba’s in.

Toen de aanslag aan het einde van Sessie 2 Audria’s Droom faalde, vreesde Enzo voor de reactie van Milos. Hij besloot dat het veiliger was zijn heil te zoeken bij de groep die zojuist zijn aanslag had overleefd. In Sessie 3 Milos en Lucia gaf hij de groep middels een ontmoeting in de Ruwe Rat informatie over het verlaten huis. Het verlaten huis was de plek waar Milos Enzo naar toe stuurde om eten en drinkwater te bezorgen. Uiteindelijk bleek dit de gouden tip die de groep naar de ontvoerde Lucia leidde.

Milos nam wraak op Enzo en liet daarmee de groep weten uit te moeten kijken. In Sessie 5 De Man Uit Het Verleden werd het bloedende hoofd van Enzo, gelegen in een houten krat, bezorgd bij de kamer van de herberg de Dwarse Zwerver, waar de groep op dat moment sliep.

Enzo Navarra

Geboorte van Arth GoldenEye GoldenEye