Montserrat Robain

Flirterige vrije geest

Description:
Bio:

Montserrat in het kort

Montserrat is opgegroeid als trapeze artiest in het circus. Tijdens een optreden in Zenobia werd ze aangesproken door Nolan Roux die onder de indruk was van haar uitstraling en elegantie. Nolan bood haar een baan aan als persoonlijke assistent en butler. Deze heeft Montserrat met beide handen aangenomen. Ze werkt hard maar speelt harder en hoopt zich via haar baan bij Nolan in hogere kringen te kunnen mengen opdat ze een rijke man kan trouwen.

Montserrat en Lucia

Audria, Guolong en Yannic kwamen Montserrat op het spoor in hun zoektocht naar Lucia Clemente. Montserrat bleek een vriendin te zijn van Lucia en had haar een paar dagen voor haar tweede verdwijning nog gezien in de Ruines. Hier liep Lucia te zeulen met een stapel boeken, terwijl Montserrat op weg was kleding van haar werkgever, Nolan Roux, te laten repareren. Verdere hulp omtrent de verdwijning van Lucia kon ze de groep niet bieden.

Montserrat en de groep

Alfredo, Audria, Guolong en Yannic hebben een aantal keer wat gedronken met Montserrat. Hier stond ze altijd voor open. Ze geeft vooral de jonge mannen (Guolong en Yannic) veel aandacht. Als de groep haar vertelt over Milos Morgado en zijn aandeel in zowel de ontvoering van Lucia, als in de bouw van het Baken van Zenobia, verandert haar houding een beetje. Ze stelt zich terughoudend op. Montserrat’s werkgever, Nolan Roux, is het meesterbrein achter de bouw van het Baken van Zenobia. Montserrat’s werk is heel belangrijk voor haar. Ze is dus bang dat het uitdiepen van de connectie tussen Milos’ duistere kant en zijn betrokkenheid bij het prestige project van haar werkgever haar de baan kan kosten.

Montserrat Robain

Geboorte van Arth GoldenEye GoldenEye