Nong Dul

Landpiraat van de Piechem

Description:
Bio:

Nong Dul in het kort

Nong Dul is een Hobgoblin landpiraat die met zijn Goblin bemanning de Piechem woestijn onveilig maakt. Hij reist door de Piechem in een omgebouwd schip genaamd de Zandhaai. Vanuit dit schip berooft hij karavanen en handelaren die weigeren de beveiligde handelsroutes van het Genootschap te volgen. De geruchten gieren door Zenobia. Dat het schip vanaf 28 Nunu 1279 aan de rand van de Lage Werf lag is niet onopgemerkt gebleven. Men fluistert dat Nong Dul eigenhandig verantwoordelijk is voor de dood van minstens 29 mensachtigen.

Relatie met PC’s

Deze sectie beschrijft welke rol Nong Dul in het verhaal van Audria, Guolong Wei, Yannic Corbin heeft gespeeld. Nong Dul kwam voor het eerst voor in Sessie 1 Nieuwe Helden van de campagne de Geboorte van Arth.

Nong Dul en Lucia Clemente

Nong Dul komt voor het eerst in het belang van de groep te staan wanneer ze het huis van de vermiste Lucia Clemente doorzoeken. Ze vinden een takenlijstje van Lucia waarop als laatste punt te lezen is: Spreken met Nong Dul. Later blijkt dat Lucia tijdens haar verdwijning tijd heeft doorgebracht aan boord van de Zandhaai. Ze kan zich dit niet meer herinneren en wil Nong Dul spreken om te horen wat ze aan boord heeft uitgevoerd.

Nong Dul’s Scheepsmaat Aggro

Wanneer de groep de Zandhaai vindt zijn ze niet in staat in contact te komen met Nong Dul. Zijn Goblin scheepsmaat Aggro Ghrap schreeuwt ze toe dat hij voor hen hetzelfde advies heeft als voor Lucia: Wegwezen! Yannic volgt dit advies op maar Audria en Guolong zijn eigenwijzer. De situatie mondt uit in een gevecht en na een paar rake pijlen vanaf het dek druipen de spelers af.

Nong Dul

Geboorte van Arth GoldenEye GoldenEye