Scherven Brengen Geluk

Scherven Brengen Geluk

De negende sessie van de Geboorte van Arth campagne vindt plaats in Ulri’s Toren, gelegen op een klein rotseiland midden in de zee├źn van Dabbar. Hieronder volgt een korte samenvatting van de gebeurtenissen binnen deze sessie.

Speelbare Karakters

Alfredo Allenbach
Audria
Guolong Wei
Yannic Corbin

Korte Samenvatting

Sessie 8 Ulri’s Toren eindigde met een diner met Tristan Londona en het aanvangen met de nachtrust op Tristan’s verdieping. De nachtrust wordt echter flink verstoord wanneer Guolong schreeuwend wakker schrikt. Hij baadt in het zweet en krabt zichzelf helemaal open aangezien hij onder de rode zweren zit. Zijn nachtmerrie was erg realistisch. Het betrof een vals ontwaken. Hij dacht precies daar wakker te worden waar hij in slaap was gevallen. De groep was nog bij hem en ze werden belaagd door een tiefling die Guolong herkende uit zijn jeugd.

Guolong droomde over de tiefling die hij ernstig in het gezicht wist te verwonden tijdens het beschermen van zijn tempel. De tiefling zweerde wraak te nemen en draagt tegenwoordig altijd een masker om de littekens te verbergen. In de droom werd de halve groep door deze tiefling afgeslacht. Shanastar bleek opportunistisch en keerde zich in de hectiek van het gevecht tegen de groep. Na Guolongs felle schreeuw bij het ontwaken bleek echter dat de nacht voor de overige helden niet rustiger had kunnen verlopen.

Het uitkammen van de toren werd voortgezet door Alfredo, die via een spreuk van Yannic onzichtbaar werd gemaakt.

Scherven Brengen Geluk

Geboorte van Arth GoldenEye GoldenEye